Täyteainehoidot

Iän myötä iho ohenee ja sen joustavuus vähenee ja siitä tulee kuivempi. Myös hormonit, aurinko sekä tupakointi vaikuttavat osaltaan ihon juonteiden ja ryppyjen ilmaantumiseen. Täyteainehoidoilla pystytään kosteuttamaan ihoa sekä häivyttämään ikääntymisen merkkejä kuten juonteita ja ryppyjä. Lisäksi täyteaineita voidaan käyttää kasvonpiirteiden muotoiluun kuten huulten täyttämiseen tai nenän, leuan sekä poskipäiden muotoiluun Täyteainehoidot syväkostetuttavat ihoasi sisältäpäin, toisin kuin monet kauneustuotteet, jotka kostuttavat vain ihon pintaa.


Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo. Iho sisältää luonnostaan hyaluronihappoa, mutta ikääntymisen myötä tämän määrä vähenee, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja ikääntymistä. Hyaluronihappo sitoo hyvin kosteutta, mikä tekee siitä hyvän ainesosan täyteainehoitojen kannalta. Täyteaineilla pystytään siis hoitamaan monipuolisesti erilaisia tarpeita sekä ongelmia.

Täyteaineiden kesto?

Täyteaineiden vaikutusten kesto vaihtelee käytettävien valmisteiden välillä. Täyteaineet eroavat toisistaan mm. koostumuksen/muovattavuuden, hyaluronihappopitoisuuden, pysyvyyden sekä käyttötarkoituksen perusteella. Tyypillisesti täyteaineiden kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta vuoteen. Jatkohoidot lisäävät täyteaineen pysyvyyttä, jolloin hoitotulokset säilyvät pidempään ja myöskin täyteainetta tarvitaan tyypillisesti vähemmän seuraavilla kerroilla.Myös asiakkaan ikä, elämäntavat, yleiskunto sekä iho vaikuttavat hoitotuloksen kestoon. Erityisesti huulten alueelle tehdyn hoidon vaikutus kestää tyypillisesti lyhyemmän aikaa. Jos asiakkaalle tehdään huulten muotoilu ensimmäisen kerran, täyteaineen kesto on yleensä normaalia lyhyempi. Jos haluttua lopputulosta ei saavuteta ensimmäisellä hoitokerralla, suositellaan uusintakäyntiä 1-3kk välein kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Erityisesti suuremmat ja pitkäaikaisemmat muutokset tarvitsevat jatkokäsittelyitä.

Sattuuko täyteainehoito?

Kipu on yksilöllistä. Tyypillisesti kuitenkin kivuliain hoitoalue on paljon hermopäätteitä sisältävä huulien alue. Sen sijaa muiden alueiden täyteainehoidot ovat lähes kivuttomia. Kivunlievitykseen saat aina halutessasi puudutevoidetta. Lisäksi osa täyteaineistamme sisältävät puuduteainetta, mikä tekee hoidosta mielyttävämmän.

TEOSYAL RHA

Teoxane Laboratories on kehittänyt uuden RHA täyteainesarjan, joka tukee ihon liikkeitä säilyttäen samalla ihon elinvoiman ja pehmeyden.

Teosyal RHA sopii kasvojen liikkuvimmille alueille: HUULET, poskipäät, nenän- ja suupielien väliset juonteet esimerkiksi.

RHA siloittaa kasvojen juonteet hellävaraisesti ja välittömästi. Kasvojen luonnollinen ilmekkyys säilyy. RHA hyaluronihapolla on pitkäkestoiset vaikutukset iho kimmoisuuteen.

Teoxane Laboratories on kehittänyt RHA tuotteet patentoidulla menetelmällä huomioon ottaen erityisvaatimukset kasvojen liikkuvilla alueilla. Tämä teknologia säilyttää paremmin hyaluronihappomolekyylien luonnolliset ominaisuudet, jolloin saavutetaan mahdollisimman puhdas ja luonnollinen ihon hyaluronihappo.

Geeli on erittäin joustavaa ja kimmoisaa. Vaikuttaa välittömästi ja pitkään kasvojen liikkuvilla alueilla. Teosyal RHA täyteaineita on neljää eri vahvuutta, joissa hyaluronihapon pitoisuus vaihtelee 15-23mg/ml.

RHA 2 sopii erityisesti keskisyville juonteille ja RHA 3 syville juonteille. RHA 2 kesto 9-18 kuukautta ja RHA 3 12-20 kuukautta. RHA 4 sopii leuan, leukalinjan ja poskipäiden täyteainehoitoon ja sen kesto on n.1-2 vuotta.

ENNEN TÄYTEAINEHOITOA

Jos olet kärsinyt yskänrakosta aiemmin,voivat neulanpistot saada sen puhkeamaan uudelleen. Tämän takia kannattaa ennen huulten täyteainehoitoa aloittaa pari vuorokautta aiemmin herpeslääkitys suun kautta, esim. Aciclovir Sandoz (hinta n. 10e). Tämän saa apteekista ilman reseptiä.

Asetyylisalisyylihappoa sisältävät lääkkeet (esim. aspiriini) ja osa luontaistuotteista voivat lisätä mustelmien ja verenvuodon ilmenemistä ruiskutuskohdassa. Vältä asetyylisalisyylihappoa sisältävien lääkkeiden ottamista mielellään viikkoa ennen pistospäivää. Omega-3 olisi tauotettava pari vkoa aiemmin toimenpidettä. Ota yhteyttä, jos kysyttävää näiden suhteen. Jos syöt verenohennuslääkettä (Marevan,Primaspan) ,ota yhteyttä minuun tarkempien ohjeiden saamiseksi.

Mikäli kehossasi on tulehdustila (flunssa, kuume) on varattua aikaa hyvä siirtää eteenpäin.

Vältä myöskin alkoholin käyttöä 2-3 päivää aiemmin ennen toimenpidettä.

TÄYTEAINEHOIDON JÄLKEEN

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä ohimeneviä sivuvaikutuksia: lievä punoitus, mustelma, turvotus, aristus, kutina ja kihelmöinti.Nämä kaikki ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä.

Huulten alkuturvotus saattaa kestää pidempään kuin muiden alueiden turvotus. Joskus jonkiasteinen turvotus kestää jopa viikon ajan. Tällöin huulet saattavat näyttää hiukan epäsymmetrisiltä. Tulos heti hoidon jälkeen ja hoitoa seuraavina päivinä ei ole lopullinen.Lopputuloksen voi arvioida kahden viikon kuluttua täyteainehoidosta.

Vältä koskettelemasta hoidettua aluetta ensimmäisen 6 h aikana. Sen jälkeen voit pestä alueen hellävaraisesti vedellä ja puhdistustuotteilla. Kevyen meikin voi levittää käsittelyalueelle n. tunti toimenpiteen jälkeen.Älä käytä luomukosmetiikkaa ensimmäisinä päivinä.

Älä altista käsiteltyä aluetta kuumuudelle (solarium,sauna,auringonpaiste) tai liialliselle kylmyydelle ennen kuin turvotus ja punoitus ovat hävinneet.

Seuraavan parin päivän aikana on hyvä myös välttää raskaita fyysisiä aktiviteetteja. Fyysinen aktiivisuus nopeuttaa täyteaineen hajoamista jonkin verran.

Alkoholin käyttöä on myös vältettävä muutaman päivän ajan täyteainehoidon jälkeen sen aineenvaihduntaa kiihdyttävän vaikutuksen takia.

Täyteainehoidon jälkeen iholle laitetaan Pharmannin Arnizen voide-geeliä,joka rauhoittaa ihoa huomattavasti pistoshoitojen jälkeen. Se vähentää huomattavasti turvotusta sekä mustelmien syntymistä. Sinun on mahdollista ostaa geeliä täyteainehoitojen yhteydessä ja nopeuttaa ja helpottaa ihosi paranemista.

Varaa nyt aikasi maksuttomaan konsultaatioon tai varaa suoraan aikasi ajanvarauksen kautta!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close