Huulien muotoilu täyteaineella

Erityisen paljon täyteaineita käytetään huulien muotoiluun, täyttämiseen ja korostamiseen. Ikääntymismuutokset, hormonit, auringonsäteily sekä elintavat näkyvät myös huulien ulkonäössä, niiden ohenemisena, kuivuutena, värin sameutena sekä juonteina huulien ympärillä. Täyteainehoidoilla pystymme hoitamaan näkyvästi ja nopeasti erilaisia ongelmia. Täyteaineilla voidaan esimerkiksi korostaa amorinkaarta ja huulten reunoja, tasoittaa ylä- ja alahuulen epäsymmetriaa sekä saada huulet näyttämään nuorekkaalta ja täyteläisiltä. Ja tietenkin aina asiakkaan toiveita kuunnellen!

HUULIEN MUOTOILUN JÄLKEEN

Huulien täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia:

-lievä punoitus

-mustelma

-turvotus

-aristus

-kutina tai kihelmöinti

Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä. Mahdollisten sivuoireiden voimakkuuden ja kestoon vaikuttaa asiakkaan iho, ikä, hoitoalue sekä hoidon toteutustapa. Tulos heti täyteainehoidon jälkeen ja hoitoa seuraavina päivinä ei ole lopullinen. Erityisesti herkällä huulten alueella alkuturvotus voi olla voimakkaampaa ja kestää jopa viikon ajan, jolloin esimerkiksi huulet saattavat näyttää epäsymmetrisiltä. Tämä kuitenkin tasaantuu, kun hoidettava alue on täysin toipunut toimenpiteestä.

KUINKA KAUAN TÄYTEAINEEN VAIKUTUS KESTÄÄ HUULISSA?

Huulien täyteainehoidossa kesto on keskimäärin lyhyempi, kuin muille alueille tehtävissä täyteainehoidoissa. Täyteaineen pysyvyyteen vaikuttaa mm. ihon kunto, aineenvaihdunta, hoidettava alue, täyteaineen määrä sekä elämäntavat. Jos asiakkaalle tehdään huulten muotoilu ensimmäistä kertaa, täyteaineen kesto on yleensä normaalia lyhyempi. Jos haluttua lopputulosta ei saavuteta ensimmäisellä hoitokerralla suositellaan uusintakäyntiä 1-3 kuukauden välein kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Tämän jälkeen yleensä riittää ylläpitoannos ensin kaksi kertaa vuodessa ja sen jälkeen aina kerran vuodessa saavutetun lopputuloksen ylläpitämiseksi.

BEAUTYLUX HEIDISSÄ KÄYTETTÄVÄT HUULTEN TÄYTEAINEET

Teosyal RHA2

Tuo huuliin luonnollisen täyteläisen lopputuloksen lisäämällä volyymia huuliin.Huulirajaa voidaan myöskin korostaa.Täyteaine sisältää lidocain-puudutteen.HA pitoisuus on 23mg/ml,kesto 9-18 kuukautta.

Teosyal RHA3

Sopii hyvin huulten muotoiluun ja täyteläistämiseen.HA pitoisuus 23mg/ml, kesto 12-20 kuukautta. Täyteaine sisältää lidocain-puudutetta.


Huulien täyteainehoito sisältää aina ilmaisen puudutuksen!%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close