Ditelle Electra

Ditelle – hoitolaitteet ovat kotimaisia ja ne huomioivat erityisesti hoitojen turvallisuuden ja tehokkuuden. Niiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteelliselle laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon hyvästä laadusta ja hoitotuloksesta.

Ditelle Electra on uutuus Ditelle laitteiden perheessä! Se tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia kosmetologisia sähköhoitoja, jotka tehdään stimulaatiovirralla, interferenssivirralla, mikrovirralla tai iontoforeesilla.

HOIDOT STIMULAATIOVIRRALLA
KASVOJEN KOHOTUKSET ( otsa, posket leuka)

Lihasstimulaatiovirrat aktivoivat kasvolihaksia. Virralla saadaan aikaan selvästi havaittava lihassupistus. ”Kasvolihasjumppa” vastaa normaalia lihasharjoittelua ja on tehokas kasvojen kiinteytyshoito – veitsetön kasvojenkohotus!!! Sitä käytetään myös lihasten vahvistamiseen sekä verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Stimulaatiohoito voidaan tehdä joko koko kasvoille tai kasvojen osa-alueille: yläluomen kohottamiseen (otsalihas), poskiin, leukapieliin ja kaksoisleukaan. Hoidossa kudoksiin kohdistetaan useita supistuksia, että muuten vaikeasti hoidettavat kasvolihakset aktivoituvat tulosten kannalta riittävästi ja riittävän monta kertaa.

Hoitoja suositellaan sarjahoitoina. Hoitokertojen määrä riippuu hoitokohteen ongelmasta. Yleensä suositellaan noin 5-10 kerran hoitosarjaa ja sen jälkeen ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa.

SILMÄNYMPÄRYSHOIDOT

Silmänympärysiholta voidaan hoitaa stimulaatiovirran avulla juonteita, kuivaa ihoa sekä ylä- että alaluomen turvotusta. Paras tulos saavutetaan sarjahoitona.


AKNE- JA COUPEROSA HOIDOT

Hoito toteutetaan stimulaatiovirran aiheuttaman elektrolyysi-ilmiön avulla. Hoito sopii kaiken ikäisille ja jokaiselle ihotyypille. Hoito rauhoittaa tulehdusta ja tasoittaa ihon sävyä. Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoitona.

KUIVAN IHON HOIDOT

Hoito toteutetaan stimulaatiovirran aiheuttaman eletrolyysi-ilmiön avulla. Hoito sopii kaiken ikäisille ja jokaiselle ihotyypille. Hoito kosteuttaa ihoa hyvin ja silottaa kuivuudesta aiheutuneita ryppyjä. Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoitona.

KASVOJEN JA VARTALON KIINTEYTYSHOIDOT


Stimulaatiovirtaa käytetään kosmeettisissa hoidoissa lihasten kiinteyttämiseen ja vahvistamiseen. Harjoitusvaikutus lihaksessa tehostaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa samoin kuin tavallinen lihasharjoitus polttaen samalla rasvaa. Hoito vastaa normaalia lihasharjoitusta, jossa lihas tekee työtä ja lepää vuorotellen. Hoidolla aikaansaatava lihassupistus on selvästi silmin havaittavissa ja hoito on erittäin tehokasta.

ARPIKUDOKSEN HOITO

Stimulaatiovirran avulla tehtävän arpihoidon tarkoituksena on vaalentaa arpikudosta. Jotta hoito pureutuu arpikudokseen, on sen oltava suhteellisen tuoretta.

HOIDOT INTERFERENSSIVIRRALLA

-LIHAS- JA KUDOSAKTIVAATIOHOIDOT KIINTEYTTÄMISEEN JA AINEENVAIHDUNNAN LISÄÄMISEEN (esim. suolen aktivaatiohoito/vatsan turvotus)

Aktivaatiohoito interferenssivirralla stimuloi hyvin vatsan toimintaa aktivoimalla aineenvaihduntaa ja poistaen muun muassa turvotusta hoidettavalta alueelta.

-ELEKTROPORAATIO (neulaton mesoterapia)

Näiden lisäksi laite kykenee tuottamaan mikrovirtaa sekä iontoforeesia (esim. imeytyshoidot).

KONTRAINDIKAATIOT

  • Pahalaatuiset kasvaimet
  • Raskaus
  • Sydämen rytmihäiriöt tai muu sydänvika
  • Sydämen tahdistin
  • Kuume
  • Akuutit tulehdukset
  • Ihotaudit, tulehdukset tai muutokset hoitoalueella. Myös avohaavat.
  • Vieraat esineet hoitoalueella (implantit, metallit, tekonivelet)
  • Injektoidut täyteaineet hoitoalueella

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close