PROFHILO

MIKÄ ON PROFHILO®?

Profhilo® on lääkeyhtiö IBSAN kehittämä patentoitu (NAHYCO-teknologia) innovaatio, jolla hoidetaan ihoa kokonaisvaltaisesti. Vaikuttavana aineena on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.

MITEN PROFHILO® TOIMII

Profhilo® on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia.

Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

AINUTLAATUINEN TUOTE

Profhilo on nopea ja heppo tapa parantaa ihon terveyttä. Uniikisti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää.

Profhilo eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansioista, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen on nähtävissä välitön kosteuttava vaikutus ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy.

Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot. Profhilo-hoidot tehdään yleensä 2 kerran sarjahoitona, jotka tehdään kuukauden välein. Hoidon voi ottaa kertahoitona, mutta paras tulos saavutetaan sarjahoidolla. Ylläpitoannos voidaan tehdä n 4-6kk kuluttua edellisestä hoidosta.

Profhilo-hoitojen yhteydessä toipumisaika on lyhyt, mikä tekee siitä täydellisen lounastunnin aikana tehtävän hoidon. Pistoshoidoissa on aina kuitenkin syytä varautua mahdolliseen turvotukseen, kevyeen punoitukseen ja mahdollisiin mustelmiin.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close