Megawhite hampaiden valkaisu

Megawhite on maailman johtava nopean hampaidenvalkaisutuotteiden valmistaja ja toimittaja. Megawhite on vetyperiksoditon laservalkaisumentelmä, joka takaa välittömät tulokset asiakkaalle. Siinä ei tehdä rakenteellisia muutoksia hampaaseen ja kokemus on kivuton.

KUINKA VETYPEROKSIDITON MEGAWHITE TOIMII?

Pääraaka-aineena on valkaiseva ja puhdistava soodakarbonaatti. Se menee syvälle hampaiden huokosiin -nimeltään dentiniin – ja hapettaa molekyylit, jotka tekevät hampaista keltaiset, tummat ja epätasaisen väriset. Megawhite- muotti on täytetty aktivaattorilla valmiiksi. LED-laservalon osuessa tuotteeseen, se aktivoituu. Tämä vapauttaa hapen, joka luo painetta ja työntää sitä suoraan hampaan ytimeen. Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdistettynä tehokkaaseen LED-laservaloon muuttavat hampaan pinnan valkoiseksi, kuitenkaan vahingoittamatta hammaskiilteen rakennetta. Megawhite-muotti sisältää myös silikonia, joka auttaa LED-laservaloa kulkemaan muotissa kauttaaltaan. Katalyyttiaktivaattori on lisätty varmistamaan hapen vapautumisen niin nopeasti kuin mahdollista.

MIKÄ TEKEE MEGAWHITESTA ERILAISEN?

Moni asia erottaa Megawhiten muista. Suurin ero on Megawhiten vaalentava geeli, joka on maailmanlaajuisesti erityinen. Uniikit raaka-aineet yhdistettynä siniseen LED-laservaloon tuottavat nopeiten käyttäytyvän hampaidenvalkaisumenetelmän joka on saatavilla.Se on hammaslääkäreiden suosittelema, ja sitä käytetään ympäri maailman.

VAALENNUSPROSESSIN KESTO JA TULOKSET

Megawhite Blue Fusion- valkaisun tekeminen kestää ainoastaan 15 minuuttia. Hampaista tulee 8-14 sävyä vaaleammat. Jokainen meistä on kuitenkin yksilöllinen. Hampaat eivät voi vaalentua enempää kuin on geneettisesti mahdollista. Tämän lisäksi hampaiden terveys (esim hammaskivi) ja mineraalien tasapaino vaikuttavat vaalenemisprosessiin. Kaikki saavat kuitenkin vaalentavia tuloksia.

JATKOHOITO-OHJEET

*Suosittelemme, että olet syömättä ja juomatta 1 tunnin vaalentamisen jälkeen.

*Tupakointia sekä tummia juomia (esim. kahvi,coca-cola,punaviini) tulisi välttää 24 tuntia.

Suosittelemme Megawhiten käyttöä 3 kuukauden välein ylläpitääksesi kauniin valkoisen hymyn 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close