RRS HA EYES

RRS HA EYES on silmänympärysalueelle kehitetty hoito, joka tehdään pienin injektiopistoksin. Hoito on tarkoitettu erityisesti vähentämään silmänympärysihon ikääntymisen merkkejä. Tämä hoito silottaa ryppyjä ja vaalentaa silmänympärysalueen tummutta. Hoito parantaa ihon kuntoa ja laatua sekä myös vahvistaa silmäympärysaluetta.

RRS HA EYES in erittäin tehokas -hyaluronihapon lisäksi hoitoa tehostavat peptidit, jotka tuovat kiinteyttä ja kosteutta. Antioksidantit vahvistavat ja vitamiinit ravitsevat silmänympärysihoa. Halutessa näkyviä hoitotuloksia, suosittellaan sarjahoitoa 2-4 krt/ 1-2 vkon välein.

Hoito on nopea. Hoidon jälkeen mahdolliset mustelmat, punoitus sekä turvotus hoidettavalla alueella ovat normaaleja. Suosittelemme välttämään auringonvaloa ,liikuntaa tai voimakkaita lämpötilavaihteluita ensimmäisen 12 h aikana hoidon jälkeen.

Hoidon esteenä ovat raskaus/imetys. Emme myöskään tee hoitoa, jos sinulla on aktiivinen herpes, haavoja tai tulehdus ihollasi. Aktiivisessa vaiheessa oleva akne tai Rosacea ovat myös este hoidolle. Roacuttan kuuri tai jos tästä on kulunut vähemmän kuin 6 kuukautta.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close