Vita Liberata-suihkurusketus

Suihkurusketuksella saat turvallisesti ja nopeasti ihollesi kauniin tasaisen rusketuksen. Suihkurusketus sopii erityisesti ennen lomamatkaa, juhlia tai kuvauksia! Koska suihkurusketus on turvallinen tapa saada iholle kaunis ja tasainen väri, voi suihkurusketuksia tehdä myös säännöllisesti kauniin värin ylläpitämiseksi, ilman pelkoa auringon aiheuttamasta ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta.

Suihkurusketuksessa värivaihtoehtoina löytyvät medium ja dark. Rusketuksen syvyyttä saadaan kerrostamalla uutetta iholle 1-3 kerrosta. Toiveesi ja tarpeesi perusteella saamme suunniteltua sinulle parhaimman vaihtoehdon. Yhdellä tai kahdella kerroksella saadaan kevyt, luonnollinen päivetys ja mitä enemmän kerroksia suihkutetaan, sitä tummempi ja intensiivisempi rusketus on.Uutteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Lopputulos on aina luonnollinen sävy, joka kehittyy suhteessa ihon omaan pigmenttiin.

SUIHKURUSKETUKSEEN VALMISTAUTUMINEN & KOTIHOITO-OHJEET

  • Ihon pitäisi olla puhdas ennen käsittelyä. Meikit, deodorantti, hajusteet, edellispäivän voiteet tai vastaavat pitää pestä pois kotona ennen käsittelyä, jotta lopputulos on mahdollisimman tasainen ja uute tarttuu asianmukaisesti iholle. Jos iholla on öljyä, voiteita ja meikkiä, saattaa lopputuloksesta tulla laikukas.
  • Halutessasi poista ihokarvat viimeistään päivää aiemmin, jotta ihohuokosillasi on aikaa rauhoittua ja sulkeutua, jotta väriaine ei keräydy ihohuokosiisi.
  • Kuori ja kosteuta ihosi hyvin ennen rusketushoitoa (etenkin kyynärpäät,nilkat ja polvet tai muut vartalossasi olevat erityisen kuivat paikat),mutta varmista, että käyttämäsi kuorinta ja kosteusvoide ei jätä öljyistä pintaa iholle.
  • Saat meiltä rusketuksen ajaksi äyttöösi kertakäyttöstringit. Vaihtoehtoisesti voit varata mukaasi vanhat bikinit tai alusvaatteet.
  • Valitse löysät, tummat vaatteet, välttääksesi mahdollisia tahroja vaatteissasi sekä vaatteiden hankaumajälkiä rusketuksessasi.

Kotihoito-ohjeet

  • Vältä uintia, suihkua, kosmetiikkaa ja runsasta hikoilua rusketuksen jälkeen seuraavan 8-10h aikana, jolloin väri vielä kehittyy. Ohjausväri lähtee pois ensimmäisessä suihkussa käsittelyn jälkeen. Ensimmäisessä suihkussa puhdista ihosi vain vedellä, älä suihkusaippualla, koska väri voi hieman vielä kehittyä suihkun jälkeen. Taputtele, älä hankaa, suihkun jälkeen ihosi kuivaksi.
  • Kosteuta ihoasi säännöllisesti aamuin illoin rusketuksen ylläpitämiseksi. Oikein ylläpidettynä rusketus voi pysyä iholla jopa 7-11 päivää. Jos haluat tärkeällä päivälle päivettyneen ihon, suosittelemme varaamaan ajan 2 päivää ennen menoa.
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close