Radiesse

Radiesse on uuden sukupolven täyteaine, joka on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Radiesse on hiljattain saavuttanut jo 8 miljoonan toimitetun pakkauksen rajapyykin maailmanlaajuisesti. Tämä on osoitus Radiessen saavuttamasta luottamuksesta niin kuluttajien kuin lääkäreidenkin keskuudessa.

Radiesse on ihon alle injektoitava täyteaine kasvojen keskisyvien tai syvien ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Radiesse lisää väliaikaisesti kasvojen ihon volyymia, ja näin sekä häivytetään ryppyjä, että saadaan kasvoille välitön kohottava ja kiinteyttävä vaikutus. Radiessen sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti. Lisäksi Radiesse muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien, jopa yli vuoden ajan, joten hoidon vaikutukset säilyvät pitkään. Radiessesta onkin tullut yksi suosituimmista täyteaineista sen välittömästi nähtävien tuloksien sekä niiden pitkäkestoisuuden vuoksi.

MIKÄ TEKEE RADIESSESTA ERITYISEN?

  • KORJAA VÄLITTÖMÄSTI KEVYITÄ JA KESKISYVIÄ JUONTEITA
  • KOHOTTAA JA MUOTOILEE VÄLITTÖMÄSTI
  • TEHOSTAA IHON LUONNOLLISEN KOLLAGEENIN TUOTANTOA
  • IHON LAATU PARANEE PITKÄKESTOISESTI
  • TUNTUU JA NÄYTTÄÄ PEHMEÄN LUONNOLLISELTA
  • TULOKSET OVAT NÄKYVILLÄ JOPA YLI VUODEN
  • HELPPO JA MIELLYTTÄVÄ TOIMENPIDE

Radiesse tarjoaa turvallisen ja miellyttävän keinon palauttaa kasvojesi nuorekkaat linjat. Radiesse -hoito voidaan toteuttaa yhdellä hoitokerralla, ja tulokset ovat heti nähtävillä. Radiesse on Yhdysvaltojen elintarvike-ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä sekä se on saanut Euroopassa CE-merkinnän, joka osoittaa, että se täyttää EU:n turvallisuusvaatimukset.

Radiessea voidaan yhdistää turvallisesti muihin tuotteisiin esim. hyaluronihappoa sisältävien täyteaineiden kanssa. Radiessella voidaan hoitaa mm. nasolabiaalijuonteita ja marionettijuonteita sekä kohottaa poskia tai muotoilla leukalinjaa. Radiessea voidaan käyttää myös koko kasvojen korjailuun. Myös kämmenselkiä voidaan saada täyteläisemmäksi Radiessen avulla.

Radiesse käsittely on nopea, ja hoidosta toipuu lähes välittömästi. Mahdollinen turvotus/pistoskohtien punoitus tai kutina kestää 1-2 päivän ajan. Vuosien kliinisten tutkimusten perusteella Radiessen on osoitettu olevan turvallinen ja tehokas sekä erittäin hyvin siedetty potilaiden keskuudessa.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close