Oheistuotteet

Hoitolastamme löytyy ihania oheistuotteita. Voit ostaa näitä tullessasi hoitoon tai ottaa yhteyttä meihin, milloin tulisit noutamaan näitä.

OPALESCENCE VALKAISEVA HAMMASTAHNA

Opalescence on ylellinen valkaiseva hammastahna, johon hammashoitolat ja niiden asiakkaat ovat luottaneet tähän erinomaiseen ja toimivaan valkaisevaan laatu hammastahnaan jo pitkään.

Opalescence Cool Mint valkaisevan hammastahnan koostumus poistaa turvallisesti pinnallisia värjäymiä alhaisilla hankaustasoilla. Sen vaalentava ominaisuus perustuu kemiaan eikä hammasta naarmuttaviin ominaisuuksiin. Joten tällä hienolla vihreällä et voi jynssätä kiillettäsi pilalle. Opalescence Cool Mintissä on MAKSIMAALINEN KIILLETTÄ KORJAAVA SUOJA.

Tämä valkaiseva hammastahna luovuttaa myös 4,8 kertaa enemmän fluoria verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin vaikka fluorin määrä on niuempi 1100ppm.

Opalescence Cool Mint valkaiseva hammastahna sisältää natriumlauryylisulfaattia joten, jos tykkäät harjailla menemään vaahtoavammalla tahnalla ja olet sitä mieltä, että tahnan kuuluu olla varustettu suuta kevyesti raikastavalla ominaisuuksilla, niin valitse tämä tuubi.

Opalescence sopii myös hyvin hammasvalkaisun jatko/ylläpitohoidoksi, koska tämä auttaa säilyttämään valkaistujen hampaiden sävyn mahdollisimman pitkään.

Hinta 32€ (100ml)

-hampaiden valkaisun yhteydessä hinta 28€.

Hinta 12€ (30ml)

-hampaiden valkaisun yhteydessä hinta 10€.

KUORINTASAIPPUASIENET

Kauniinvärisiä, lumoavan tuoksuisia ja ihanasti vaahtoavia kuorintasaippuoita. Nämä tekevät tavallisesta pesutoimesta ylellisen kokemuksen.

Saippuat

-puhdistavat ja kuorivat tehokkasti ihoa

-stimuloivat pintaverenkiertoa

-poistavat selluliittia

Tuoksuina löytyy ; mansikka, vadelma, mango, persikka, vanilija, vesimeloni, sitruuna ja kookos. Miehille löytyy myös ihana tuoksu!

Hinta 11,90. Saatavilla kuorintasaippuarasioita 2e.

NANOLASH RIPSISEERUMI

Nanolashin salaisuus on sen ainutaatuisessa koostumuksessa,joka perustuu laadukkaimpiin luonnollisiin aineosiin.

Uusimman teknologian ja kliinisten ja dermatologisten testausten ansioista Nanolash on kehittänyt ainutlaatuisen silmäripsien seerumin, joka pidentää ripsesi jopa 30 päivässä. Ripsistä tulee myös vahvemmat sekä saattavat näyttää myös tummemmilta. Samalla Nanolash on myös hellä silmille ja seerumin kehittelyssä ova varmistettu, että jokainen ainesosa on turvallinen eikä aiheuta allergisia reaktioita tai muita ärsytyksiä.

Nanolashin vaikutus on osoittautunut monissa tutkimuksissa ja arvosteluissa eri puolilla maailmaa, eri lehdissä ja kirjallisuudessa.

Hinta 49e.

PIELORIN KÄSIVOITEET

Vaikutusaineina argan, sheavoi, E-vitamiini sekä apinanleipäpuuöljyä, joka on todella hoitava öljy.Voiteet ovat kätevissä 30ml tuubeissa, joten ne mahtuvat jokaiseen käsilaukkuun. Näin on helppo kosteuttaa kädet missä vain eivätkä voiteet jätä ihoa tahraiseksi, vaan nämä imeytyvät nopeasti ja jättävät silkkisen pinnan iholle.

Kolme herkullista tuoksua :

-persikka-sitrus

-kookos-lime

-mango-mansikka

Hinta 5e.

FOOT MASK – hoitonaamiosukka

Hoitonaamiosukka on kehitetty pehmittämään kovettumia jaloissa ja kosteuttamaan ihoa.

Urea ja salisyylihappo auttavat poistamaan kovettumia ja betaiini sekä karitevoi antavat iholle pehmeyttä ja kosteutta. Piparminttuöljy raikastaa jalkoja ja keventää väsyneitä jalkoja.

Hinta 9,90e.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close