Lash lift

Lash lift eli kestotaivutus on omiin ripsiin kemiallisesti tehtävä taivutus. Tämä uudenlainen ripsien kestotaivutus on tapa saada luonnollisen kauniit,helppohoitoiset ja kaarevat sekä pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä ja liimoja. Lash lift on myös hellävaraisempi tapa taivuttaa ripset jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön verrattuna.

Lash lift tehdään silikoni muotilla, jolla saadaan ripsistäsi halutun kaarevat ja pidemmän oloiset. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus koko ripsiin. Lash lift voidaan tehdä sekä lyhyisiin että pitkiin ripsiin, koska silikonityynyjä löytyy erikokoisia.

Kestotaivutus kestää ripsissä jopa 4-12 viikkoa riippuen ripsen elinkaaresta. Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa.Uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina.

Kestotaivutuksen voi uusia 2-3 kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelystä. Ripset kestovärjätään samalla. Joten katseesta tulee luonnollinen, mutta tumma.

Kontraindikaatiot lash liftille ovat silmätulehdus sekä kuivat, hauraat ja ohuet ripset. Jos käytät piilolinssejä, mahdollisuuksien mukaan nämä olisi hyvä poistaa ennen käsittelyä.

Kestovärjäyksen kontraindikaatiot ovat väriaineallergia tai mustan hennatatuoinnin aiheuttamat riskit.

LASH LIFT SOPII SINULLE,JOS

*omat ripsesi voisivat olla pidemmät ja tuuheammat

*haluat ripsistäsi kaarevammat

*et pidä ripsivärin käytöstä,mutta et kuitenkaan halua ripsienpidennyksiä

*olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista tai olet allergisoitunut ripsiliimalle.Lash liftin voi tehdä heti ripsienpidennysten poiston jälkeen.

KOTIHOITO-OHJEET

*ripsiä ei tule altistaa kuumuudelle tai vedelle(sauna,hiustenkuivaaja,solarium) ensimmäisen vuorokauden aikana

*ripsiin koskemista tulisi vältellä,sillä muoto saattaa vielä muttua

*ripsiväriäkään ei mielellään ripsiin ensimmäisen vuorokauden aikana.

*ripsiseerumia voi käyttää vuorokauden kuluttua käsittelyn jälkeen

Lash lift kestotaivutuksen hinta 65e sisältäen ripsien kestovärin. Kestovärjäyksessä käytän Hairwellin laadukkaita sekä hellävaraisia tuotteita.


%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close