Candying- KARVANPOISTO

Skandinavian Skin Candy on Suomen Hoitolatukun kehittämä kotimainen tuotemerkki, jota myydään jo 18 eri maassa. Skandinavian Skin Candy – massat ovat niin luonnollisia, että niitä voisi jopa syödä. Kaikki massat ovat 100% turvallisia ja ihoystävällisiä.

Mitä Candying on?

Candying on erinomainen karvanpoistomenetelmä, jolla on ihoa HOITAVA vaikutus. Karvanpoisto Scandinavian Skin Candyllä onkin samalla ihonhoitoa. Candyingillä voidaan poistaa lyhyetkin karvat melko kivuttomasti, niitä katkaisematta. Karvanpoisto tehdään hellävaraisesti ja ärsyttämättä, karvan kasvusuuntaan. Karvanpoistomassa kuorii samalla iholta kuolleen ihosolukon. Xylitolin ansioista punoitus ja ihon ärsytys on vähäisempää, kuin perinteisten sokereiden yhteydessä. Tuloksena on pehmeä, karvaton ja silkkinen iho!

Candying poistaa lyhimmänkin karvoituksen sekä säännöllisesti käytettynä HEIKENTÄÄ MYÖS KARVANKASVUA.

Xylitoli tekee karvanpoistomassasta tehokkaan, kosteuttavan, hygieenisen ja helppokäyttöisen. Xylitoli on kemialliselta rakenteeltaan viiden hiiliatomin sokerialkoholi, jonka tarttuvuus vesipitoiseen karvaan on parempi, mutta ihoon heikompi. Tämän johdosta karvanpoisto on KIVUTTOMAMPAA, HELPOMPAA ja NOPEAMPAA. Vahat taas tarttuvat elävään ihoon, mikä tekee karvanpoistosta kivuliasta sekä ärsyttää ihoa. Skin Candy – massat sisältävät Xylitolia, joka vastustaa luontaisesti ristikontaminaatiota. Virukset, bakteerit, homeet ja sienet eivät pysty käyttämään sitä tehokkaasti ravintonaan.

Candying on erittäin turvallinen karvojenpoistomenetelmä, mutta erityistä tarkkaavaisuutta on noudatettava seuraavissa tilanteissa :

  • Rikkoutunut, vaurioitunut tai infektoitunut iho (tarttuvat ihotaudit ja Herpes)
  • Käsitellyt ihoalueet (kuorinnat, laser) ja leikkaus -ja säärihaavat sekä ihomuutokset.
  • Ihoa kuivattavat sekä herkistävät lääkitykset.
  • Paperinohut iho tai atoopikon kuivat ihoalueet
  • Krooniset ssairaudet, jotka ovat huonossa tasapainossa (diabetes, sydämen vajaatoiminta, psoriasis)

Kun olet kerran kokeillut Skin Candya, paluuta vahaukseen tai perinteiseen sokerointiin ei ole!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close